Încă o victorie pentru CSM

Data publicării:
sport 20handbal-52895

Accidentările au fost cele care au dat mari bătăi de cap antrenorului Sebastian Tudor care, şi-a lăudat elevii, dar numai pentru rezultat nu şi pentru joc.

„Mulţumit de cele două puncte practic puse în joc, de evoluţia jocului mai puţin, foarte slab din punct de vedere tehnico-tactic. Macovei Andrei, coordonatorul nostru de joc a prins o zi mai slabă azi şi s-a şi văzut", a spus Sebastian Tudor, antrenorul orădean.

În plină reconstrucţie, CSM Oradea continuă căutările formulei ideale de joc, deşi se află la doar cinci puncte de lider.

„Am rulat întreg lotul de jucători, am încercat să formez diferite formule de joc pentru atac, în faza ofesnivă. În faza defensivă s-a văzut că ne-a lipsit Stoica Vlad care a suferit o entorsă în primele minute ale jocului. Am încercat diferite formule de joc pentru a câştiga meciul", a mai precizat tehnicianul.

Pentru handbaliştii orădeni urmează o deplasare grea, pe terenul celor de la Universitatea Craiova, echipă care ocupă locul şase în clasamentul Diviziei A, seria B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri