Luceafărul mizează totul pe tinereţe

Data publicării:
sport 20luceafarul-44408

Cu o bancă tehnică nouă şi un lot serios remaniat în vacanţa de iarnă, formaţia din Sânmartin trage tare de o săptămână pentru reacomodarea cu efortul. Mânjii luceferilor care au dus media echipei la 21 de ani speră să fie surpriza plăcută a returului de campionat.

„Sunt nişte jucători cu calităţi foarte bune, sunt nişte jucători care întradevăr îşi doresc, din punctul nostru de vedere, la ce am urmărit, să ajungă acolo unde şi-au propus. Noi sperăm ca prin aportul lor şi prin dorinţa noastră de-a face performanţă şi ei să crească", a declarat noul antrenor al luceferilor, Florin Farcaş.

Partea a doua a campionatului se anunţă de foc, mai ales după ultimele decizii ale Federaţiei Române de Fotbal în ceea ce priveşte zona retrogradării. Aflată în apropierea nisipurilor mişcătoare, conducerea clubului orădean este convinsă însă că va trece cu brio peste acest hop.

„Ne-am axat foarte mult pe jucători tineri, ne-am axat foarte mult pe încercarea şi dat posibilitatea jucătorilor bihoreni să poată să se afirme. Noi sperăm că la finalul campionatului să fim echipa care vom rămâne în liga a doua", a mai spus Farcaş.

Luceafărul Oradea şi-a stabilit programul jocurilor de verificare puse la punct după stagiul centralizat de pregătire care va începe pe 23 ianuarie, la Băile 1 Mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri