Se întâmplă la Rapid: „Feliile de pâine ne sunt numărate. Am cerut o roșie în plus, nu s-a putut”

Data publicării:
rapidisti

Rapid ar trebui să joace sâmbătă cu ACS Berceni în prima etapă a ligii secunde. Jucătorii au intrat din nou în grevă şi sunt tentaţi să boicoteze meciul. Nu s-au mai prezentat la antrenamente, după ce şefii au refuzat să le plătească restanţele salariale.

„Venim câte cinci în mașină la antrenamente. Facem chetă pentru banii de benzină. La Pro Rapid și feliile de pâine sunt numărate. Fiecare primim câte un sandvici. Am cerut o roșie în plus și mi s-a spus că nu se poate”, a mărturisit Andrei Ciolacu, care a visat încă din copilărie să îmbrace tricoul Rapidului. Acum, atacantul nu ştie ce să mai facă pentru a scăpa din Giuleşti.

„Mi-am depus memoriu și de două luni mă plimb între FRF și LPF. Sunt neplătit de șase luni. Am de luat 20.000 de euro de la club. Am vrut să renunț la bani și să plec, dar mi-au zis că fără 500.000 de euro nu-mi dau drumul”, spune fotbalistul.

Jucătorii Rapidului n-au de gând să se prezinte la antrenamente până când finanţatorii clubului nu vor veni să discute cu ei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri