Steaua – Celtic Glasgow 1-2, în primul amical disputat în Spania

Data publicării:
s24 20celtic 20steaua 20beta 20150113 20new-43962

În primul meci de verificare din 2013, Steaua i-a dominat timp de o repriză pe scoţienii de la Celtic Glasgow. Muntenegreanul Stefan Nikolici a deschis scorul repede, în minutul 13, acesta reuşind să-l învingă pe portarul Zaluska cu un şut de la 16 metri.

La pauză putea fi chiar 2-0 pentru Steaua, însă Adi Popa a nimerit bara transversală cu un şut din marginea careului mare.

Repriza a doua a adus revenirea campioanei Scoţiei. Grecul Samaras, abia intrat în joc, a restabilit egalitatea în minutul 51, pentru ca după alte trei minute Bangura să restabilească rezultatul final.

Tătăruşanu s-a accidentat la încălzire

Portarul Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la încălzire, el suferind o contractură, locul său între buturi fiind luat de Răzvan Stanca.

La Steaua a debutat şi fundaşul central Doru Bratu, care în vară a fost transferat de la Concordia Chiajna, însă acesta a venit accidentat de la gruparea ilfoveană.

Au jucat echipele:

Steaua: Stanca - Chipciu (Tănase '46), Szukala (Gardoş '46), Chiricheş (Bratu '75), Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip '68) - Ad. Popa (M. Costea '64), Rusescu (Roşu '79), Prepeliţă (Pîrvulescu '60) - Nikolici (Adi Rocha '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Celtic Glasgow: Zaluska - Mathews, Rogne, Wilson, Izaguirre - Wanyama, McGeouch, Ledley, Hooper - Watt, Bangura. Antrenor secund: Johan Mjallby. În a doua repriză, la Celtic au intrat Samaras, Brown, Commons, Stokes, Lassad, Mulgrew. „Echipa noastră a jucat foarte bine, dar nu am avut noroc să marcăm mai multe goluri. Celtic a marcat din două ocazii şi cred că rezultatul nu e corect. E o echipă puternică, se vede stilul britanic, aleargă mult, dar cred că nu sunt peste noi”, a declarat după joc Stefan Nikolici.

Următorul amical al Stelei se va disputa vineri, la Marbella, în compania elveţienilor de la FC Basel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri