Vettel: „Sunt german, dar nu spun că vreau să domin lumea. Nu am mustață”

Data publicării:
5478777 20afp 20mediafax 20foto 20orlando 20kissner-47595

Întrebat care-i sunt planurile pentru a-şi extinde dominaţia mondială, Vettel, câştigătorul ultimelor trei titluri mondiale, a răspuns zâmbind: „Sunt german, dar nu am spus niciodată aşa ceva. Nu am mustaţă”.

Cei trei ani de succese nu-l garantează pe al patrulea, crede Vettel, care se aşteaptă la o competiţie dură în sezonul ce va începe la 17 martie, în Australia. „Totul porneşte de la zero, o competiţie foarte puternică. Nu privesc în urmă, către anul trecut, dar există din nou presiunea de a face bine. Va fi greu să câştig al patrulea titlu mondial, pentru că adversarii vor face totul pentru a încerca să ne învingă”, a explicat el.

RB9, motorizat de Renault, este al nouălea monopost construit de Red Bull, după ce omul de afaceri austriac Dietrich Mateschitz a cumpărat, la finalul lui 2005, echipa Jaguar, pe care a transformat-o doar în câţiva ani într-un team de succes. La sediul de la Milton Keynes, jurnaliştii au putut privi monopostul de la distanţă, iar fotografiatul în sala de prezentare a fost interzis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri