Putin: Campionatul Mondial a distrus stereotipurile despre Rusia

Data publicării:
Russian President Vladimir Putin visits Football Park on Red Square
epa06846888 Russian President Vladimir Putin kicks a ball, while visiting the themed 2018 FIFA World Cup Football Park on Red Square in Moscow, Russia, 28 June 2018. EPA/ALEXEI NIKOLSKY/SPUTNIK/KREMLIN POOL / POOL MANDATORY CREDIT

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri că ediţia 2018 a Cupei Mondiale a demontat multe stereotipuri despre Rusia şi a demonstrat că ruşii sunt oameni ospitalieri, care i-au primit cu braţele deschise pe fanii din întreaga lume, relatează EFE.

Russian President Vladimir Putin visits Football Park on Red Square
FOTO: AGERPRES

''Cei numiţi 'ziarişti ai poporului', care scriu pe reţelele de socializare, au ajutat la distrugerea multor stereotipuri despre Rusia. Lumea a văzut că Rusia este o ţară ospitalieră'', a declarat Putin cu prilejul unei întâlniri cu legende ale fotbalului la Kremlin.

Putin a adăugat că atmosfera bună in oraşele care găzduiesc meciuri la Cupa Mondială se datorează suporterilor ruşi, care „au făcut tot posibilul pentru ca invitaţii noştri să se simtă în Rusia ca acasă, să ne cunoască cultura şi obiceiurile''.

La întâlnirea de la Kremlin au fost prezenţi printre alţii olandezul Marc van Basten, germanul Lothar Matthaeus, mexicanul Jorge Campos, uruguayanul Diego Forlan şi englezul Rio Ferdinand.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri