CTP, despre meciul fantastic reușit de Simona Halep: Aș pune-o în top 5 victorii ale carierei ei

Data publicării:
ctp3

Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 6-4. Simona Halep a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din carieră contra Mariei Sharapova. Românca s-a impus după 3 seturi istovitoare, iar Cristian Tudor Popescu a explicat pentru Digi Sport care a fost momentul de cotitură al partidei.

"Este o mare victorie a Simonei. Aș pune-o în top 5 victorii ale carierei ei de până acum. A avut în față o jucătoare uriașă și la propriu și la figurat. Nu m-am așteptat. A fost ceva de domeniul supraomenscului ce a făcut Sharapova din punct de vedere fizic în acest meci.

După 10 ore petrecute pe teren în acest turneu, 4 meciuri de 3 seturi de peste două ore. Să reușești să mai faci un asemenea meci, la un asemenea nivel, așa ceva numai o campioană pur sânge poate să facă.

Cu atât mai mare este meritul Simonei, care după primul set a reușit să-și învingă frica. Când ai în fața un shooter la retur cum e Sharapova și care tactic a procedat perfect, care a căutat mereu să scurteze punctul și a riscat retur după retur, e greu”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în direct la Digi Sport.

Citește continuarea aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri