FRF, decisă să-l dea în judecată pe Pompiliu Popescu pentru „acuze total nefondate”

Data publicării:
pompiliu popescu-1

„Federaţia Română de Fotbal nu l-a demis pe medicul Pompiliu Popescu, aceste presupuneri neavând cum să se întâmple potrivit cadrului legal. Prin împlinirea vârstei de pensionare, contractul de muncă al lui Pompiliu Popescu a încetat. Din acest moment, dumnealui nu mai făcea parte de facto din rândul angajaţilor FRF.

Ulterior, negocierile pentru încheierea unei noi colaborări au eşuat. Unul din principalele argumente: în urma analizei raportului financiar privind achiziţia medicamentelor pentru loturile reprezentative a reieşit clar faptul că în perioada de activitate a medicului Pompiliu Popescu au existat cheltuieli nejustificate în aceasta zonă”, a precizat FRF.

Prin eficientizarea procedurilor de achiziţie şi fără ca această zonă sa mai fie în responsabilitatea exclusivă a lui Pompiliu Popescu, FRF a reuşit să asigure acelaşi necesar cu o economie de 90.000 de euro, în condiţiile în care achiziţiile de medicamente şi susţinătoare de efort se fac în continuare prin farmaciile utilizate de doctorul Popescu, a explicat Federaţia.

„Asistăm cu mâhnire la o serie de acuze total nefondate din partea domnului Pompiliu Popescu şi ne rezervăm dreptul a acţiona în instanţă în urma acestora. Rămâne, în acelaşi timp, o nedumerire: dacă aceste acuzaţii nu ar fi minciuni, atunci de ce ele nu au existat în cei doi ani de colaborare cu domnul Popescu, ci abia acum când, potrivit legii, a împlinit vârsta pensionării?”, a adăugat FRF.

Federaţia anunţase miercuri despărţirea de Pompiliu Popescu, după o colaborare de mai bine de 25 de ani. Medicul de 65 de ani i-a atacat dur în urma acestei decizii pe președintele FRF Răzvan Burleanu și pe secretarul general Gabriel Bodescu.

Citiți și:

Staff-ul medical al naționalei de fotbal a României a fost concediat

Reacție virulentă a medicului Pompiliu Popescu după concedierea de la Națională



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri