Gestul făcut de Mohamed Salah când s-a trezit la ușă cu o armată de fani, după ce adresa lui a fost făcută publică

Data publicării:
Liverpool v Manchester City - UEFA Champions League Quarter Final Leg One
Foto: Guliver/GettyImages

Sute de fani s-au aliniat în fața casei starului lui Liverpool, Mohamed Salah, după ce adresa lui a fost făcută publică pe Facebook. Atacantul s-a întors în Egipt, după ce naționala a fost eliminată din grupele Cupei Mondiale 2018 și are trei săptămâni libere până când se va întoarce în Marea Britanie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu se aștepta însă să se trezească la poarta casei sale cu o armată de fani, care i-au găsit adresa pe Facebook. Salah nu a chemat poliția și nici nu i-a trimis pe suporteri acasă. În schimb, a ieșit să stea de vorbă cu ei și să le dea autografe.

„Nu îl merităm pe MoSalah. S-a adunat o mare de oameni în fața casei sale din Egipt și el ce face? A ieșit să îi salute pe fani și să le dea autografe”, a scris pe Twitter o jurnalistă de la BBC.

La scurt timp după aceea, polițiștii egipteni au sosit pentru a pune un cordon în jurul casei și a le cere oamenilor să meargă acasă. Totul s-a desfășurat fără incidente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri