Mircea Sandu susține un campionat cu 20 de echipe

Data publicării:
mircea sandu conferinta frf

Mircea Sandu surprinde din nou. Într-o intervenție telefonică la Digi Sport, șeful FRF a dezvăluit că se gândește tot mai serios să propună creșterea numărului de echipe din Liga I, chiar din acest sezon. Rapid și CSMS Iași s-ar putea alătura formațiilor din primul eșalon.

„N-ar putea să gândească Liga, de urgență, să facă 20 de echipe în prima liga... de exemplu, ca să poată se plimbarea asta a Rapidului de colo colo să se oprească și să poată să evolueze în Liga 1? Împreună cu Iași sau nu știu cine? Dacă tot am fost în perioada compromisurilor, mă gândesc, asta-i acțiunea Ligii care poate s-o întreprindă. Dacă o face la Comitetul Executiv, am s-o susțin și eu, uite asta chiar o spun”, a spus Mircea Sandu la Digi Sport.

Președintele Rapidului, Grigore Sichitiu, a lăsat să se înțeleagă că giuleștenii erau deja la curent cu ideea lui Mircea Sandu.

Sperăm să jucăm, până la urmă, tot în prima ligă și o să vedeți o surpriză cât de curând. Nu suntem pregătiți să jucăm numai în Liga a II-a, o să vedeți săptămâna viitoare o surpriză”, a anunțat Sichitiu.

Raul Costin și Ciprian Tănasă sunt singurii jucători care au părăsit Rapidul după ce echipa a fost retrogradată de Tribunalului Sportiv de la Lausanne.

Liga Suporterilor Rapidişti a anunţat că mai mulţi fani vor intra în greva foamei, la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, protestul urmând să se încheie numai după ce conducătorii fotbalului românesc vor demisiona din funcţii, se arată într-un comunicat de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri