Misiune grea pentru fundașii Stelei: golgheterii Astrei marchează mai mult în meciurile din deplasare

Data publicării:
186302 186302 constantin budescu astra gol 1

Este de așteptat ca ambele formații să caute golul decisiv, motiv pentru care cei doi antrenori nu vor schimba prea mult registrul tactic al formațiilor pregătite, orientat mult spre ofensivă. Iar Astra are motive să fie optimistă înainte de vizita la București, scrie digisport.ro.

Oarecum neobișnuit, golgheterii echipei, în frunte cu Budescu, par să se simtă mai în largul lor la meciurile din deplasare, unde sunt mai eficienți. În top 15 marcatori din Liga 1 se regăsesc trei jucători de la Astra: Constantin Budescu (locul 4), Mirko Ivanovski (locul 9) și Marian Cristescu (locul 14). Cei trei au înscris, împreună, 20 de goluri, dintre care 13 pe teren străin.

Mai mult, mijlocașul Cristescu, autor a cinci goluri în acest sezon, a marcat doar la partidele din deplasare, în vreme ce Budescu a înscris cinci din cele nouă goluri ale sale pe teren străin. Ivanovski, un jucător periculos, care intră rar titular, are trei goluri la Giurgiu și trei „afară”.

În plus, Astra este cea mai bună echipă din deplasare în acest sezon al Ligii 1, câștigând șase meciuri din cele opt jucate. Astra a înscris 23 de goluri pe terenurile adverse, în vreme ce acasă s-a limitat la 20 de reușite, în fața propriilor fani. Totuși, în duelurile directe dintre Steaua și Astra, 18 la număr, echipa vizitatoare s-a impus doar de trei ori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri