Pele explică situația în care se află, după ce fiul său a spus că este depresiv și într-o stare fragilă

Data actualizării: Data publicării:
Pele Australian Tour Press Conference
Foto: Robert Cianflone/Getty Images

Pele a respins temerile cu privire la sănătatea sa mentală, după ce fiul său a sugerat că fostul jucător brazilian a devenit depresiv pentru că nu se poate deplasa fără ajutor, informează CNN.

Edinho, fiul fostului fotbalist în vârstă de 79 de ani, a declarat că tatăl său nu vrea să iasă din casă din cauza recuperării grele în urma operației de șold, însă Pele a anunțat că este "bine".

"Vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați", a spus Pele. "Împlinesc 80 de ani în acest an. Am zile bune și zile proaste. E normal pentru oamenii de vârsta mea. Nu îmi este frică, sunt hotărât și încrezător în ceea ce fac".

Fiul său a încercat de atunci să clarifice declarațiile sale inițiale, spunând că afirmațiile sale au fost scoase din context și că anumite cuvinte s-au rătăcit în procesul de traducere.

"Cuvântul depresie descrie o stare emoțională, nu este un diagnostic pe care eu l-am stabilit. Era doar o frustrare", a spus Edinho.

Pele este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști care au existat vreodată, câștigând trei Cupe Mondiale pe parcursul unei cariere care s-a întins pe 20 de ani. Nu s-a ferit de lumina reflectoarelor după ce s-a retras, însă la ultimele apariții s-a deplasat cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri