Steaua- Petrolul, meci cu grad ridicat de risc. 600 de jandarmi vor asigura ordinea

Data publicării:
risc

Partida va avea loc pe stadionul „Arena Naţională”, din Capitală, începând cu ora 20:45. Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să nu meargă cu afişe care incită la ura naţională, rasială, de clasă sau religioasă, dar şi să evite conflictele. Accesul pe stadion se va face de la ora 18.15.

Elevii lui Laurențiu Reghecampf nici nu concep un eșec, fiind deciși să-și asigure cât mai repede cu putință, matematic, titlul cu numărul 24. Steaua va alinia cea mai bună formulă, din care va face parte și Cristi Tănase, mijlocașul care primește credit în continuare din partea tehnicianului.

De partea cealaltă, Petrolul vine după o serie impresionantă de partide bune, realizate în 2013, impulsionată de un antrenor tânăr, dar extrem de ambițios, Cosmin Contra.

Roș-albaștrii au de partea lor și statistica. Ultimele patru partide directe au fost tranșate net de către bucureșteni. În tur, bucureștenii s-au impus cu 2-1, deși au fost conduși.

Echipe probabile

STEAUA: Tătărușanu - Râpă, Szukala, Chiricheș, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu
Rezerve: Cojocaru - Gardoș, L. Filip, Prepeliță, Tatu, G. Iancu, Rocha
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

PETROLUL: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - L. Marinescu, Hoban - Boudjemaa, M. Cristescu, Hamza - Bokila
Rezerve: Hamutovski - Mustivar, Grozav, Renan, Mojica, G. Grecu, Vl. Morar
Antrenor: Cosmin Contra

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri