Steaua-Viitorul Constanţa: 2-5. Constănţenii scapă practic de retrogradare, campioana se face de râs în Ghencea

Data publicării:
SteauaViitorul

Steaua şi Viitorul Constanţa au oferit duminică seară un spectacol fotbalistic îndoielnic în faţa puţinilor spectatori din Ghencea. Protejaţii naşului patronului din Ghencea au deschis repede scorul prin tânărul internaţional Alin Chiţu încă din minutul 9.

Doru Bratu l-a faultat apoi mai mult decât evident pe Vlad Rusu şi arbitrul a dictat penalty. Veteranul Nicolae Dică a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă şi a urcat scorul la 2-0.

În celălalt careu, Ionuţ Puţanu a comis şi el henţ, iar arbitrul a dictat penalty şi pentru stelişti. Stefan Nikolici a înscris şi el un gol de moral, dar lucrurile nu s-au îndreptat pentru stelişti.

Florin Gadoş a plonjat la trei metri în faţa lui Chiţu şi a refăcut diferenţa de două goluri în minutul 38. Scorul pauzei a fost însă 4-1 pentru constănţeni, pentru că Ionuţ Larie a marcat din centrarea lui Chiţu.

Steaua a redus din diferenţă în repriza secundă, atunci când Adi Rocha şi-a trecut în cont a noua reuşit stagională, în minutul 57.

Umilinţa steliştilor a fost însă şi mai mare, pentru că macedoneanul Boban Nikolov a înscris cu un şut la colţul lung.

Ar fi putut fi chiar una dintre cele grele înfrângeri din istoria Stelei atunci când arbitrul Iulian Dima a dictat pentru a patra oară lovitură de pedeapsă, la un fault al lui Paul Pârvulescu asupra lui Chiţu, în minutul 90+3.

Rusu a vrut să îşi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, dar tânărul Vali Cojocaru a reuşit să apere. S-a încheiat 5-2 pentru oaspeţi, iar Gigi Becali a părut a fi foarte încântat

Marcând cinci goluri în poarta Stelei, Viitorul Constanţa are acum şanse maxime să scape de retrogradare. În Liga I mai sunt de disputat două etape.

Urmăreşte pe Digi24.ro declaraţiile aprinse date de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care ameninţă să se retragă, în timp ce Gigi Becali spune că jucătorii Stelei au dat dovadă de omenie.

Meciul Steaua – Viitorul Constanţa pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri