VIDEO. CFR Cluj s-a calificat cu emoții în turul al doilea preliminar al Champions League

Data publicării:
Jucătorii CFR Cluj se bucură după ce s-au calificat în faza a doua a preliminariilor Champions League
Jucătorii CFR Cluj se bucură după ce s-au calificat în Malta în faza a doua a preliminariilor Champions League Foto: captură TV

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat miercuri seara în turul al doilea preliminar al Champions League, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Floriana din Malta, scrie digisport.ro. În următorul tur preliminar, CFR Cluj o va întâlni acasă pe campioana Croației, Dinamo Zagreb, săptămâna viitoare.

Jucătorii CFR-ului au pus în practică ceea ce a prevedea antrenorul Dan Petrescu înaintea meciului din Malta - au obținut greu victoria. În prima repriză nu au avut nicio ocazie la poarta Florianei. Mai mult, tânărul Itu s-a făcut de râs la una dintre puținele acțiuni de atac reușite. Deschiderea scorului a venit până la urmă cu cap: fundașul Mike Cestor a preluat rolul interpretat de obicei de Vinicius și a marcat.

Campioana României a avut însă emoții - maltezii au fost periculoși pe final.

CFR și-a dublat avantajul în al șaselea minut de prelungiri prin Golofca.

„A fost un meci exact cum mă așteptam, foarte greu. Nu a fost cum o arată scorul, scorul este mincinos. O echipă foarte agresivă, cu mulți jucători sud-americani, un antrenor italian, care organizează foarte bine echipa. Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice și un număr 10 în spatele lor, nu ne-a fost ușor deloc”, a declarat Dan Petrescu, la emisiunea Euro Fotbal, de la Digi Sport.

Pentru oamenii lui Dan Petrescu urmează un program încărcat: duminică de la 18:00 joacă la Clinceni, în direct la Digi Sport, iar la mijlocul săptămânii viitoare Dinamo Zagreb vine la Cluj pentru următoarea fază a calificărilor. 

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri