Violențe la meciul U Cluj - FC Hermannstadt. Jandarm rănit la cap de un suporter

Data publicării:
jandarm ranit
Un jandarm a fost rănit la cap de un scaun aruncat din tribune de un suporter, în timpul meciului dintre U Cluj și FC Hermannstadt de pe Cluj Arena Foto: captură TV

Au fost violențe, duminică seară, pe Cluj Arena, la meciul dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt. Un om de ordine a fost umplut de sânge și a avut nevoie de îngrijiri medicale, jandarmii au împrăștiat în stânga și în dreapta cu gaze lacrimogene, ultrașii au pătruns pe teren, iar jucătorii au fugit să-i apere, relatează digisport.ro.

Un suporter a pătruns pe teren spre sfârșitul partidei, care s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru oaspeți, iar stewarzii au încercat să îl îndepărteze. În incidente, un jandarm a fost lovit la cap.

Unul dintre susținătorii echipei gazdă a pătruns pe teren și a fost imobilizat de jandarmi, moment în care mai mulți suporteri au sărit în ajutorul acestuia. La finalul partidei, incidentele au continuat.

Un jandarm a fost lovit de un scaun din tribune. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a fost rănit în cap cu un scaun de un suporter, duminică, în timpul meciului de fotbal dintre U Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu.

„Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ”, a informat Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior a fost transportat la UPU Cluj pentru investigaţii amănunţite, informează Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri