L'Equipe: „Tornada” Halep, în sferturi la Roland Garros; Românca este o serioasă pretendentă la titlu

Data actualizării: Data publicării:
simona halep us open fb
Foto: Facebook

Cotidianul L'Equipe scrie, luni, că „tornada" Simona Halep a ajuns în sferturi la Roland Garros, iar prin victoria obţinută într-o oră cu spaniola Carla Suarez Navarro a demonstrat că este o serioasă pretendentă la câştigarea titlului.

„Expeditivă, Simona Halep, cap de serie numărul 3, a ajuns în sferturile de finală la Roland Garros, dispunând de Carla Suarez Navarro în două seturi seci (6-1, 6-1) şi o oră de joc. Finalistă în 2014, românca a confirmat că este o pretendentă foarte serioasă la victorie în acest an", scrie L'Equipe, potrivit News.ro. 

Cotidianul francez notează că Halep a „sufocat-o" pe Suarez Navarro, specialistă pe zgură şi care a dispus uşor de Elena Vesnina în meciul anterior. „Variind loviturile minunat, intrând în teren cu dorinţă şi eficienţă, Halep a petrecut doar o oră pe Philippe-Chatrier. Regină a loviturilor câştigătoare (19 contra 5), imperială la mingile de break  (6 din 7), Halep nu i-a lăsat nici cea mai mică şansă lui Suarez Navarro, care aproape a fost fără reacţie. Simona Halep va juca în sferturi cu Elina Svitolina, favorită 5, sau surprinzătoarea Petra Martic. În ambele cazuri, ea va fi favorită".

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris în ediţia online, sub titlul „Neobosita Halep", că românca s-a impus cu un rapid 6-1, 6-1, întărindu-şi candidatura la triumful final.

„Halep o demontează pe Suarez Navarro pentru a ajunge în sferturi" la Roland Garros, a scris europsport.com, în timp ce site-ul sportfair.it a vorbit despre o „Simona Halep ciclonică".

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală ale French Open, după ce a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-1, pe spaniola Carla Suarez Navaro, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 21.

Calificarea în sferturi este recompensată la Roland Garros cu 340.000 de euro şi cu 430 de puncte WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri