Număr record de lovituri direct câştigătoare pentru Halep. Statistica meciului

Data actualizării: Data publicării:
simona lovitura

Simona Halep a reuşit probabil cel mai mare număr de lovituri direct câştigătoare într-un meci din carieră, 50, în semifinale Australian Open cu Angelique Kerber, ceea ce confirmă transformarea ofensivă a jucătoarei numărul 1 mondial.

 

simona lovitura
Foto: Guliver/GettyImages

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI, finala AUSTRALIAN OPEN 2018

Întrebată la conferinţa de presă dacă acesta este cel mai mare număr de lovituri câştigătoare dintr-un meci, Halep a răspuns: „Cred că da. Sper să nu fie ultimul”.

Comparativ cu această abrodare ofensivă, Halep a avut numai 27 de lovituri câştigătoare în partida de 3h45 cu Lauren Davis din turul al treilea. 

Joi, Simona Halep a comis 50 de erori neforţate. Însă Kerber a avut un raport de lovituri câştigătoare/erori neforţate de 33-34.

Alte date statistice din meciul Halep-Kerber:

  • Aşi: 6-0;
  • Duble greşeli: 3-0;
  • Proporţia de reuşită a primului serviciu: 68% - 71%;
  • Proporţia de puncte câştigate cu primul serviciu: 67% - 52%;
  • Proporţia de puncte câştigate cu al doilea serviciu: 33% - 42%;
  • Mingi de break fructificate: 9/22 (41%) - 7/7 (100%);
  • Total puncte câştigate: 116-103.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open, a treia oară la un grand slam, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germană Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21.

Finala turneului Australian Open, dintre Simona Halep, locul I WTA, şi daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, va avea loc, sâmbătă, de la ora 10:30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri