Simona Halep, despre eliminarea din semifinalele Australian Open: Căldura m-a omorât după primul set

Data actualizării: Data publicării:
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 30: Simona Halep of Romania plays a backhand during her Women's Singles Semifinal match against Garbine Muguruza of Spain on day eleven of the 2020 Australian Open at Melbourne Park on January 30, 2020 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Foto: GettyImages

Simona Halep a declarat după înfrângerea suferită în fața lui Garbine Muguruza, în semifinala Australian Open, că cea care a învins-o a fost căldura extremă din Melbourne.

„A fost foarte, foarte cald astăzi și am simțit-o. M-a omorât după primul set, la sfârșitul primului set. Soarele a fost foarte puternic. Nu îmi place prea mult să joc pe această vreme. Nivelul de energie a scăzut puțin. Am simțit asta la picioare. Nu m-am obișnuit în ultimele două săptămâni. Nu a fost chiar atât de cald”, a declarat Halep, citată de Mediafax.

Simona Halep a recunoscut că a fost foarte dureros să piardă după ce a fost aproape să câștige ambele seturi: „Să pierd în felul acesta doare foarte tare, cu siguranță. Sunt îndurerată, trebuie să recunosc asta”.

Garbine Muguruza a învins-o pe Simona Halep, scor 7-6 (10-8), 7-5, după un meci tensionat, de două ore, care s-a jucat în condiții groaznice. La Melbourne au fost 40 de grade la ora meciului.

În finala competiţiei, Garbine Muguruza o va înfrunta pe Sofia Kenin, cea care a învins-o pe Ashleigh Barty, cu scorul de 7-6 (8-6), 7-5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri