Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Kremlin Cup

Data publicării:
Simona Halep lovește mingea cu putere.
Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Kremlin Cup. Foto: Profimedia

Simona Halep (19 WTA) s-a calificat marți în turul doi al turneului de tenis Kremlin Cup, de la Moscova, învingând-o în primul tur pe sportiva rusă Anastasia Potapova (68 WTA). În optimile de finală, Halep va întâlni tot o jucătoare din Rusia, potrivit Mediafax.

Simona Halep, câștigătoare a turneului moscovit cu 8 ani în urmă, s-a impus fără mari emoții, cu scorul de 6-1, 6-4, după un meci ce a durat o oră și 33 de minute.

După un prim set, în care Halep a câștigat toate game-urile contra serviciu, cedând la rândul ei un break, Potapova a făcut un set secund mai bun, revenind de la 3-1, cu trei game-uri consecutive. De la 3-4, Halep nu a mai cedat nici un game și s-a impus în final cu 6-4.

În ciuda faptului că a avut doar 7 lovituri câștigătoare, Simona Halep a trecut în optimi știind să provoace 33 de greșeli neforțate ale Potapovei.

„A fost un meci dificil, întotdeauna e dificil să joci împotriva ei, știam că va fi o adversară complicată. Chiar dacă am câștigat mai ușor primul set, știam că va lovi mai tare și va fi greu să returnez. Am rămas încrezătoare până la final, iar serviciul m-a ajuta mult astăzi”, a spus Halep la inteviul de pe teren.

Întrebată dacă își dorește un nou titlu la Moscova, Halep a mai spus: „E greu să mă gândesc acum la un nou titlu, pentru că am fost accidentată, dar orice e posibil, mă voi lupta în fiecare meci pe care îl voi juca aici, pentru că îmi face plăcere să joc la Moscova”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri