VIDEO. Gestul controversat al unui jucător de tenis, la Australian Open. Ce i-a cerut fetei de mingi care i-a adus o banană

Data publicării:
moment controversat la Australian Open
FOTO: captură Twitter/ Alex Theodoridis

Jucătorul francez de tenis Elliot Benchetrit a provocat controverse în rundele de calificare de la Australian Open, când i-a cerut unei fete de mingi să îi decojească o banană.

Într-o pauză a partidei, jucătorul de 21 de ani a vrut o banană şi i-a cerut fetei de mingi din apropierea lui să o decojească, spunând că el nu poate să facă asta pentru că avea degetele bandajate cu plasturi, potrivit CNN.

Puțin încurcată de cerere, fata a vrut să treacă la fapte, dar solicitarea lui Benchetrit l-a deranjat pe arbitrul de scaun, care i-a cerut jucătorului să își docojească singur banana.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Francezul a luat cu reticență banana din mâna fetei și a început să o decojească cu dinții.

Clipul cu momonetul a fost postat pe Twitter de Alex Theodoridis, scriitor sportiv, și a generat o mulțime de critici. Cei mai mulți utilizatori au spus că jucătorul care ocupă locul 231 din clasamentul ATP a făcut un „gest urât” și a dat dovadă de aroganță: „cine se crede?” - este unul din comentarii.

În final, francezul a câştigat meciul cu 4-6, 6-2, 6-3 şi s-a calificat în prima rundă a turneului, când îl va întâlni pe jucătorul japonez Yuichi Sugita.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri