Tavan prăbușit în sala de clasă, într-o școală din Piatra-Neamț. "Nu ne putem juca în acest fel cu viețile copiilor!"

Data actualizării: Data publicării:
tavan prabusit scoala neamt
În momentul în care s-au desprins bucățile din tavanul fals, în sala de clasă nu era nimeni. Sursa foto: Facebook / Florentina Luca Moise

Incident grav, miercuri dimineață, într-o școală din Piatra-Neamț, unde o bucată din tavanul fals al unei săli de clasă s-a prăbușit. Din fericire, s-a întâmplat înainte ca elevii să ajungă la cursuri, astfel că nimeni nu a fost rănit. "Nu ne putem juca în acest fel cu viețile copiilor!" spune inspectorul școlar general al IȘJ Neamț, Florentina Luca Moise, care cere verificări urgente la structura clădirii.

Incidentul a avut loc la Școala nr. 2 din Piatra-Neamț, într-o sală în care învață elevi de clasa a II-a. Cel mai probabil, bucățile din tavanul fals s-au desprins în timpul nopții.

"Un incident ce ar fi putut avea urmări tragice a avut loc la orele dimineții la Școala Gimnazială nr. 2 din Piatra-Neamț: tavanul unei clase s-a prăbușit. Am ajuns la școală la prima oră și am dispus relocarea elevilor. Vorbim despre clasa a II-a, care urma să susțină și evaluarea", a transmis inspectorul școlar general al IȘJ Neamț, Florentina Luca Moise într-o postare pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Până la remedierea situației, elevii au fost mutați într-o altă sală de clasă.

"Sper ca Primăria să ia cât mai repede măsuri de consolidare și renovare și să efectueze un audit complex al structurii acestei școli. Nu ne putem juca în acest fel cu viețile copiilor!", a mai transmis inspectorul școlar general al IȘJ Neamț.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri