Trei TIR-uri s-au ciocnit violent pe DN6. Vinovat ar fi un șofer bulgar care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum

Data publicării:
accident
Un accident grav, în care au fost implicate 3 TIR-uri, a avut loc pe DN6

Un accident grav, în care au fost implicate 3 TIR-uri, a avut loc pe DN6. În urma impactului, două persoane au fost rănite, iar una a avut nevoie să fie descarcerată. Ambele au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Trei camioane TIR, două conduse de şoferi bulgari, iar unul de un român, au fost implicate vineri dimineaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN6, între localităţile Teregova şi Armeniş, cetăţenii străini fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferii bulgari, în vârstă de 44 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă periculoasă la stânga a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de autovehicule condus de un alt cetăţean bulgar, în vârstă de 53 de ani.

În accident a fost implicat apoi un al treilea ansamblu de vehicule, înmatriculat în judeţul Bihor, care circula în spatele camionului TIR ce era condus de bărbatul de 53 de ani, cele două autovehicule intrând în coliziune faţă-spate, scrie Agerpres.

În urma accidentului a rezultat rănirea şoferilor bulgari, de 44 şi 53 de ani, care au fost transportaţi la spital.

Doi dintre conducătorii auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea au fost recoltate mostre biologice la unitatea medicală.

Traficul a fost restricționat pentru câteva ore, circulația s-a făcut pe un singur sens.

În acest moment se circulă pe ambele sensuri.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri