Video Un bărbat era să rămână fără un picior, după o glumă proastă făcută de un amic. A fost legat de gleznă cu o pereche de cătușe găsite

Data actualizării: Data publicării:
barbat catuse la picior
Bărbatul s-a prezentat la spital cu glezna umflată și cu dureri insuportabile. Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Un bărbat din Botoșani a fost la un pas să își piardă piciorul, după o glumă proastă făcută de un amic. Acesta a fost legat de picior cu o pereche de cătușe vechi, găsite în parc. Când au vrut să le desfacă și-au dat seama că nu au cheia, iar piciorul a început să se umfle. După mai multe ore și două vizite la spital, polițiștii au găsit cheia potrivită.

 

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, le-a spus medicilor și polițiștilor că totul a plecat de la gluma unui prieten. A refuzat să precizeze de unde aveau cătușele, spunând doar că le-au găsit într-un parc.

Cei doi erau în parcul din Botoșani, când amicul i-a pus cătușele la glezna piciorului stâng, iar ulterior nu a mai reușit să i le scoată, Întrucât cătușele erau foarte strânse, piciorul a început să se umfle. Cum nu aveau cheie să le desfacă, cei doi s-au gândit să meargă la Poliția Locală din oraș să ceară ajutor. În zadar, însă, pentru că fiind vorba de un model de cătușe mai vechi, agenții de acolo nu au putut să îi ajute.

Ulterior, cei doi au mers la spital, însă nici acolo medicii nu au putut să îl ajute imediat, așa că bărbatul a plecat acasă, fără acordul medicilor. A revenit, însă, peste câteva ore, din cauza durerilor insuportabile. Medicii au cerut ajutorul polițiștilor de la IPJ Botoșani, care au găsit, într-un final, cheia potrivită. Un polițist a mers la spital și a desfăcut cătușele de pe glezna bărbatului. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri