Un copil de 12 ani din Slatina a sunat la 112 și a anunțat că cineva vrea să-l omoare. Polițiștii, puși pe jar de o farsă

Data publicării:
apel urgenta 112
Foto: Profimedia Images

Un apel la 112, dat de un copil de 12 ani care anunța că este în pericol de moarte, a pus pe jar polițiștii din Slatina. În urma verificărilor, oamenii legii au identificat numărul de telefon al apelantului și așa au ajuns și la autor. Pentru că au fost puși inutil pe drumuri, polițiștii l-au amendat pe părintele copilului, scrie Olt Alert.

Apelul la 112 a fost făcut luni seara, în jurul orei 19:30. O voce de copil anunța că este în pericol, întrucât cineva vrea să-l omoare. Imediat, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Olt au demarat o amplă anchetă pentru a da de urma apelantului și pentru a-l salva.

"S-a constatat faptul că numărul de telefon de pe care s-a efectuat apelul era alocat unei tablete distribuită unei eleve de liceu. În urma activităților investigativ-operative, la care au fost folosite resurse umane și tehnice de amploare, polițiștii au identificat eleva că fiind o minoră, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina, care a declarat că nu a fost în pericol, iar tableta i-ar fi fost luată de către un alt minor, care ar fi efectuat Apelul de Urgență", au transmis reprezentanții IPJ Olt pentru sursa citată.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și pe copilul de 12 ani, iar pentru fapta lui, a fost amendat părintele în grija căruia se află. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri