Un șofer a fost rănit după ce remorca unui alt camion a fost luată pe sus de vânt și i-a izbit în plin parbrizul

Data publicării:
accident tir braila
Din cauza vântului puternic, camionul s-a dezmembrat în mers. Colaj foto: IPJ Brăila

Un bărbat de 56 de ani, șofer de tir, a ajuns la spital după un accident neobișnuit petrecut marți dimineață, pe DE 87, în județul Brăila. Din cauza vântului puternic, remorca unui autocamion care venea din sens opus s-a dezmembrat și i-a izbit în plin parbrizul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă, transmite Agerpres.

Apelul la 112 a fost dat marți, în jurul orei 11:00, și anunța un eveniment rutier produs pe DE 87, între localitățile Şendreni şi Baldovineşti.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că, pe fondul vântului puternic, remorca unui autocamion condus de un bărbat de 53 de ani, din Piteşti, ce se deplasa pe DE 87, dinspre Galaţi spre Brăila, s-ar fi desprins, fiind proiectată într-un alt autocamion care se deplasa regulamentar din sens opus", au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

În urma impactului, parbrizul camionului care circula din sens opus a fost spart, iar bărbatul de la volan a fost grav rănit.

"A rezultat vătămarea corporală a şoferului autocamionului lovit, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Ialomiţa, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", informează polițiștii.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri