Video&Foto Un șofer a murit după ce s-a înfipt cu mașina într-o casă. A făcut o gaură imensă în zid

Data publicării:
Accident Rătești Sursa ISU Satu Mare (1)
Sursa: ISU Satu Mare

Un bărbat de 28 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat, la propriu, cu mașina într-o casă de pe marginea drumului. Din fericire, în momentul impactului, în locuință nu se afla nimeni. Tânărul, găsit inconștient, a fost scos din mașină de martori. Trei ore mai târziu a decedat la spital.

Accidentul rutier s-a petrecut duminică seara, în satul Rătești, județul Satu Mare. Șoferul mașinii avea, cel mai probabil, viteză mare. Tânărul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în peretele unei case. Impactul a fost atât de puternic încât în zidul construcției s-a făcut o gaură imensă.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje de pompieri, dar și unul de Ambulanță.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, victima era extrasă din autoturism. Aceasta a fost preluată de echipajul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor”, anunță ISU Satu Mare.

Accident Ratesti
sursa: ISU Satu Mare

Tânărul a fost preluat de medici și dus la spital, unde a decedat după miezul nopții. Necropsia va stabili dacă bărbatul consumase, anterior producerii accidentului, alcool sau substanțe interzise. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri