Un șofer din Suceava, care fugea de polițiști, a făcut accident. Motivul pentru care a refuzat să oprească la semnalul agenților

Data publicării:
sofer urmarit de politie
Șoferul fusese tras pe dreapta pentru un control de rutină, dar a refuzat să oprească și și-a continuat drumul. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Suceava a ajuns la spital după o cursă nebună, cu poliția pe urme. Șoferul fusese tras pe dreapta de un echipaj de poliție pentru un control de rutină, dar a refuzat să oprească și și-a continuat drumul. După aproximativ un kilometru, bărbatul a lovit cu mașina un indicator rutier şi s-a oprit într-un mal de pământ. În urma verificărilor, agenții au descoperit că bărbatul transporta aproape 250.000 de țigări de contrabandă, dar și că mașina avea numere false, scrie Agerpres.

Bărbatul fusese tras pe dreapta de polițiști în noaptea de marți spre miercuri, pe DN15, între Corbu și Toplița. Pentru că șoferul a refuzat să oprească, agenții au pornit în urmărirea lui.

Un kilometru mai încolo, șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de un indicator rutier şi s-a oprit într-un mal de pământ.

"După stabilirea identităţii conducătorului auto, poliţiştii au efectuat verificări în urma cărora a rezultat faptul că autoturismul ar avea aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare. În urma controlului autoturismului au fost identificate 247.555 ţigarete aparţinând unor mărci cunoscute, netimbrate, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost deţinute în vederea comercializării, suma de 1.018 lei şi 300 de Euro", transmit reprezentanții IPJ Suceava.

Întrucât, în urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale, el a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor, pentru conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, deţinerea sau comercializarea produselor accizabile fără a fi marcate, peste limita impusă de lege, precum şi pentru contrabandă şi vătămare corporală din culpă, mai scrie sursa citată.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri