Un tânăr aflat în carantină a ieșit să își vadă prietenii pentru că s-a plictisit în casă

Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție. Imagine descriptivă. Foto: Poliția Română

Un băiat în vârstă de 21 de ani din Galați, a încălcat carantina și a ieșit din casă pentru a-și vedea prietenii, pe motiv că se plictisea acasă. Tânărul a fost amendat după ce marți seară, jandarmii l-au găsit într-o stație de autobuz din comuna Cuza Vodă în timp ce încerca să se ascundă de patrulă, transmite Mediafax.

Băiatul trebuia să stea izolat la domiciliu pentru 14 zile, deoarece venise recent dintr-o zonă galbenă. Cu toate acestea, carantina nu l-a împiedicat să părăsească locuința și să meargă să își viziteze prietenii.

„Jandarmii aflați în misiune de asigurare a ordinii publice și verificarea respectării măsurilor impuse de carantină în comuna Cuza Vodă au observat într-o stație de autobuz din localitate un tânăr care încerca să își ascundă privirea. Jandarmii s-au apropiat, iar în urma legitimării au observat că pe numele acestuia figurează mențiunea persoana aflată în carantină. Din verificările făcute de oamenii legii a rezultat faptul că tânărul a intrat în țară pe data de 24 decembrie 2020, venind dintr-o zonă galbenă, iar pentru 14 zile urma să stea în carantină la adresa de domiciliu, așa cum a declarat în formularul completat la intrarea în țară”, au anunțat jandarmii gălățeni.

Tânărul a declarat jandarmilor că s-a plictisit în casă și dorea să își viziteze doi prieteni.

Pentru încălcarea carantinei, băiatul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.200 lei.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri