Un tânăr de 33 de ani din Cluj a murit la scurt timp după ce a fost la sala de forță. I s-a făcut rău în timpul antrenamentului

Data publicării:
sala de forta
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un tânăr de 33 de ani a murit subit, la scurt timp după ce a făcut un antrenament într-o sală de forță din Câmpia Turzii. Bărbatul a început să se simtă rău și a mers la spital, unde, scrie TurdaNews, a decedat chiar sub ochii medicilor.

Tragedia a avut loc marți în Câmpia Turzii, județul Cluj. Bărbatul de 33 de ani fusese la o sală de forță. În timpul antrenamentului, scrie sursa citată, tânărul a început să se simtă rău. A mers la spital, unde a decedat.

IPJ Cluj a confirmat incidentul și a transmis că s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, așa cum cere procedura în astfel de cazuri. Însă, spun polițiștii, nu ar exista suspiciuni în privința decesului și nici nu s-au găsit urme de violență pe corpul celui decedat.

Potrivit surselor TurdaNews, ar fi vorba despre un militar de la o unitate din Turda. Bărbatul nu era căsătorit și nici nu avea copii.

Nu este primul caz de deces în urma unor antrenamente în sălile de fitness. În noiembrie anul trecut, o adolescentă de 17 ani din Alba a murit subit în timp ce făcea exerciții la aparate. Fata a făcut stop cardiorespirator, iar medicii chemați de urgență nu au mai putut face nimic să o salveze.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri