VIDEO. Momentul comic în care un hoț mascat cu o pereche de chiloți se izbește de o mașină când încearcă să fugă

Data publicării:
hotul

Un hoț din Marea Britanie a furat o casetă cu bani dintr-un supermarket, folosind pe post de mască o pereche de chiloți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jaful a avut loc în zona Enfield din Londra.

Camerele de supraveghere au suprins momentul în care bărbatul, identificat sub numele de Jason Keogh, a pătruns în magazin înarmat cu un revolver, folosind lenjeria intimă pentru a-și acoperi figura.

Un alt cadru arată momentul în care hoțul fuge cu caseta cu bani și cum, din cauza chiloților care îi acoperă privirea, se lovește de duba paznicului, parcată pe aleea din spatele supermaketului. 

Caseta cu bani a fost recuperată ore mai târziu din canalul New River. Caseta era intactă, bărbatul nu avusese sorți de izbândă în a-i sparge încuietoarea.

Întâmplarea a avut loc în luna septembrie a anului trecut, însă Jason Keogh a fost condamnat marți, 15 mai, la 7 ani și două luni de închisoare pentru furt și posesie de arme.

„Lăsând deoparte stilul comic în care Keogh s-a deghizat pentru a săvârși acest jaf, el a supus oamenii din magazin unui risc real”, a precizat inspectorul Jason Barber.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri