ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

De ce ruginește fierul?

presura rugina

Dacă nu este tratat corespunzător, fierul ruginește destul de repede. Care este explicația simplă din spatele acestui fenomen ne spune fizicianul Cristian Presură, autorul cărții „Fizica povestită”.

Spania, Franţa şi Germania, ultimatum pentru Maduro

nicolas maduro, presedintele venezuelei

Spania, Franţa şi Germania i-au dat un termen de opt zile preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro pentru a convoca alegeri, în caz contrar ele îl vor recunoaşte pe opozantul Juan Guaido drept...

La spital, cu aeroterma de acasă

aeroterma

Craiovenii se tem să meargă la spitalul de Urgență pentru că spun că este posibil să plece de acolo cel puțin cu o răceală. Nu este căldură deloc în jumătate dintre saloane. Șefii spitalului spun că...

Peștii care preferă lipsa oxigenului

pesti

Au fost descoperite două specii de peşti care preferă să trăiască în ape unde oxigenul aproape că nu există. Nivelul este de 40 de ori mai mic decât ar fi normal.