ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Iohannis a sesizează a doua oară CCR pe legea ANCOM

170926_IOHANNIS_DECORARE_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis Curţii Constituţionale a României (CCR) o nouă sesizare care vizează modificările la Ordonanţa privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi...

Dragnea îl numeşte ”şobolan” pe Victor Ponta

ponta dragnea FB

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a numit „şobolan” pe fostul premier Victor Ponta, după ce acesta a spus că Mihai Tudose şi Eugen Teodorovici s-au opus înfiinţării Fondului Suveran de Investiţii.

VIDEO. Blindat furat de un militar american

blindat

Un militar american care nu a făcut distincţia dintre serviciu şi timp liber a fost arestat: a furat un tanc din unitate şi s-a plimbat cu el pe străzile unui oraş din apropiere de Washington.

Cod galben de furtuni şi vijelii în şase judeţe

Severe Storm hits Sydney

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri atenţionări nowcasting Cod galben de furtuni şi vijelii pentru localităţi din şase judeţe situate în sudul şi centrul ţării, valabile în...

De ce îl laudă Putin pe Trump

G20 Nations Hold Hamburg Summit

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că decizia preşedintelui american, Donald Trump, de a stabili o întâlnire cu liderul nord-coreean Kim Jong-un este „curajoasă şi matură”.