ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Raport MCV pentru Bulgaria. Ce îi reproșează UE

steag bulgaria - captura digi

Bulgaria a înregistrat progrese importante în îndeplinirea reformelor cerute prin Mecanismul de Cooperare și Verificare, dar, în stadiul actual, nu se poate totuși constata îndeplinirea în mod...

Reacţia Guvernului la Raportul MCV

Ana BIRCHALL_02_INQUAM_George_Calin

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a dat asigurări că toate recomandările Comisiei Europene vor fi puse în practică.

Grațierea și modificarea Codului Penal explicate

guvern grindeanu si iohannis inquam octav ganea (2)

Toate cele trei modificări vor produce un efect mai mare decât al unei amnistii: amnistia înseamnă că fapta ar continua să existe în Codul Penal, dar infractorul este iertat. Acum se produce o...

Ce riscuri implică referendumul lui Iohannis

grindeanu dragnea inquam crop

După reacția pe care au avut-o la cald, social-democrații par să fi fost luați prin surprindere de președintele Iohannis și al său referendum național pe tema luptei anticorupție. Ba că ar fi inutil...

Digi Animal Club: despre rasa Mops

DAC PUG #1 (1)

Rasa pug sau mops este preferată de vedetele de la Hollywood şi a apărut, de-a lungul anilor, în picturi, seriale TV sau desene animate.

Digipedia – Știință: Despre Premiile Nobel

DIGIPEDIA NOBEL #1

Premiile Nobel sunt cele mai importante distincţii care de mai bine de un secol se acordă oamenilor de ştiinţă şi celor care în anul precedent şi-au adus contribuţia la binele umanităţii.

Digi World: Franța, libertate vs siguranță

frantasigurantavslibertate

Tragicele evenimente petrecute în Franța, pe data de 13 noiembrie 2015, au condus la declararea stării de urgență. Dar ce înseamnă cu adevărat acest lucru?

Digi Life: Jurnalul unui biciclist

jurnalulunuibiciclist

Nimic nu se compară cu descoperirea unei țări în detaliu, iar acest lucru este posibil doar atunci când alegem să acordăm mai mult timp unei vacanțe.