ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Profilul clientului care lasă casa băncii

banca credite ghiseu finante sursa foto digi24

Profilul celui îndatorat arată cam aşa: are 43 de ani, mai are de dat înapoi băncii peste 62.000 de euro, iar rata îi înghite aproape trei sferturi din venit.

100 de ani de la mutarea capitalei la Iaşi

trenul regal

Principesa Margareta şi principele Radu au mers cu trenul regal, de la Bucureşti la Iaşi. Este traseul parcurs în 1916 de familia regală, care s-a refugiat atunci în Moldova.

Exit-poll-ul IRES, precizie confirmată

ires

Diferenţa între estimările sociologilor şi rezultatele finale a fost sub un procent, în cazul tuturor partidelor, indiferent că a fost vorba despre Senat sau Camera Deputaţilor.

După un an, se circulă din nou pe Bulevardul Eroilor

eroilor 1

Traficul a fost deviat în urmă cu un an când, din cauza lucrărilor la metrou, o bucată imensă de teren s-a surpat. Iniţial, reprezentanţii primăriei şi ai contructorului au anunţat că lucrările vor...

APIA: Producţia de autovehicule din România a scăzut

fabrica masini dacia

În România au fost fabricate în primele 11 luni ale acestui an 337.745 de autovehicule, cu 5,9% mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, în contextul în care producţia de Dacia Logan la...

Ofertă halucinantă pentru Messi, din China

FC Barcelona v VfL Borussia Moenchengladbach - UEFA Champions League

Echipa chineză Hebei China Fortune vrea să-l achiziţioneze pe argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona, căruia îi oferă un contract pe cinci sezoane.