Exclusiv Mihai Enache, candidatul AUR la Capitală: PMB se va câștiga cu scor mic, de 25%. Rezultatele vor fi strânse

Data actualizării: Data publicării:
mihai enache
Mihai Enache este candidatul AUR la Primăria Capitalei. Foto: Captură Digi24

Candidatul din partea AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache, este convins că are un scor mic în sondaje doar pentru că bucureștenii nu îl cunosc. „Am un deficit de notorietate”, a afirmat el la Jurnalul de Seară de la Digi24. „Partea bună e că odată cu creșterea notorietății eu am de unde să cresc, spre deosebire de alți contracandidați”, a precizat Enache. Totodată, candidatul AUR este de părere că anul acesta, Primăria Municipiului București se va câștiga cu un scor mic, „poate de 25%”.

Candidatul AUR afirmă că în acest moment are un deficit de notorietate, în comparație cu contracandidații săi, dar susține că are de unde să crească.

„Au apărut mai multe sondaje cu cifre diferite. Eu am deficit de notorietate, însă partea bună e că odată cu creșterea notorietății eu am de unde să cresc, spre deosebire de alți contracandidați care au deja un grad maxim de notorietate.

Toți candidații au șanse să câștige, inclusiv eu. Scorurile se vor strânge pe măsură ce eu îmi voi crește notorietatea, vom începe campania. Sunt două candidaturi care vor crește în această intenție de vot, a mea și a lui Cîrstoiu. Cei cotați cu scoruri mari vor mai scădea, iar scorurile se vor apropia”, a spus Enache.

Întrebat de unde va lua cele mai multe voturi, dacă scorurile se vor schimba la următoarele sondaje, candidatul AUR a răspuns: „De la oamenii care nu mă cunosc și care vor vedea că au în fața lor un om profesionist, venit din administrație, cu rezultate palpabile. Poate sunt persoane care azi spun că îl votează pe Nicușor Dan, dar când vor afla de mine, poate vor vota cu mine”.

„Sunt convins că pe măsură ce oamenii mă vor cunoaște, vor veni către mine cu un vot de încredere”, a mai adăugat Mihai Enache.

Întrebat, de asemenea, la ce scor ar vrea să ajungă, Enache a răspuns: „Obiectivul meu e de a câștiga. Părerea mea e că PMB se va câștiga cu un scor mic, poate de 25%, pentru că vor fi rezultate strânse între candidații de la principalele partide”.

Totodată, candidatul AUR la Primăria Capitalei spune că este posibil să avem multe voturi anulate pentru că oamenii ar putea „încurca urnele de vot”.

„Vom avea o campanie electorală pe două teme, locală și europarlamentară. Oamenilor le va fi greu să discearnă o anumită temă și să se concentreze pe una. Era absolut normal să se păstreze calendarul alegerilor, astfel încât alegerile europarlamentare să fie făcute pe baza unei campanii despre temele europene, iar alegerile locale pe teme locale”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri