Portarul din Gruia, Mario Felgueiras, refuză Steaua, dar vrea la Rio

Data publicării:
felguieras

Aflat în atenţia Stelei, Felgueiras se declară onorat de interesul roş-albaştrilor, însă admite că în acest moment ar accepta doar un transfer în străinătate.

"Nu contează pentru mine, am tot respectul pentru Steaua, e echipă mare, a demonstrat în acest sezon că este în continuare o echipă foarte bună. Dar, cum am spus, sunt deja la o echipă mare, la CFR și am contract și respect, cum am spus, Steaua și celelalte echipe din România. Sunt fericit aici! Motivația mea e să fiu eu cu CFR în Champions League", spune Mario Felgueiras, portarul grupării feroviare.

Portughezul din poarta CFR-ului este bucuros pentru calificarea ţării sale la Mondialul din Brazilia şi speră să prindă în viitor un loc în lotul primei reprezentative.

"Rămân de fiecare data, sunt preconvocat, sunt pe lista extinsă, dar ştiu că e foarte greu să ajung acolo. Dacă eram şi eu cu CFR în Europa League sau Champions League, eram mai aproape", mai spune Mario Felgueiras.

În acest moment, portarii din naţionala Portugaliei sunt Eduardo, Rui Patricio şi fostul CFR-ist Beto, actualmente la FC Sevilla.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri