Doi frați, de 28 și 32 de ani, au fost găsiți morți la o stână din Bistriţa-Năsăud

Data publicării:
ambulanta pe un pod
Inspectoratul de Poliţie Judeţean a precizat că vor fi dispuse necropsiile, pentru a se stabili cauza exactă a deceselor. FOTO: Shutterstock

Doi fraţi, în vârstă de 28, respectiv 32 de ani, au fost găsiţi morţi, luni seara, într-un imobil din comuna Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud, cel mai probabil fiind vorba de o intoxicaţie cu monoxid de carbon, transmite Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a precizat că vor fi dispuse necropsiile, pentru a se stabili cauza exactă a deceselor.

„Astăzi, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că într-un imobil din extravilanul localităţii Feldru două persoane sunt în stare de inconştienţă. La faţa locului au fost identificaţi doi bărbaţi, de 32 şi 28 de ani. Din nefericire, cei doi erau decedaţi. În cauză vor fi dispuse necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a informat IPJ.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, imobilul în care au fost găsiţi cei doi bărbaţi este o stână, aflată într-o zonă greu accesibilă, iar decesele ar fi putut fi cauzate de o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

La caz au intervenit două echipaje de prim-ajutor ale SMURD şi un echipaj de pompieri.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri