O maşină a căzut în Dunăre, la Brăila. La volan se afla un tânăr de 18 ani, fără permis auto

Data publicării:
masina de politie
O maşină a căzut în Dunăre, la Brăila. La volan se afla un tânăr de 18 ani, fără permis auto.

O maşină la volanul căreia se afla un tânăr de 18 ani, fără permis auto, a căzut în Dunăre, vineri seară, în zona Falezei, informează IPJ Brăila.

Poliţiştii au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 21,00, cu privire la faptul că o maşină care era staţionată pe Faleza Dunării ar fi căzut în apă.

„Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde i-au identificat pe doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani. Din primele date, s-a constatat faptul că unul dintre tineri, cu acordul prietenului său, s-ar fi urcat la volanul maşinii acestuia, moment în care a efectuat manevra de mers cu spatele, căzând cu maşina în apă. Tânărul a reuşit să iasă din maşină, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul care s-a urcat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, precizează IPJ Brăila.

Ambii tineri au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero, potrivit Agerpres.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi încredinţarea autoturismului unei persoane care nu deţine permis de conducere. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri