Galerie Foto Trei tineri din Bihor au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri. Vindeau stupefiante inclusiv copiilor

Data publicării:
colaj trafic droguri
La percheziții, anchetatorii au descoperit mai multe tipuri de droguri, dar și sume de bani provenite din vânzarea stupefiantelor. Sursa foto: DIICOT

Trei tineri din Bihor au ajuns după gratii pentru trafic de droguri. Timp de 5 luni, spun anchetatorii, cei 3 ar fi vândut diferite tipuri de stupefiante, printre care și cristal și canabis, scrie Agerpres. La percheziții, din locuințele lor, oamenii legii au ridicat mai multe droguri, dar și telefoane mobile și importante sume de bani.

Cei trei tineri au între 25 și 31 de ani și sunt din județul Bihor. Doi dintre ei s-ar fi ocupat de traficul de droguri de risc şi mare risc, iar cel de-al treilea este inculpat pentru operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada septembrie 2023 - ianuarie 2024, aceştia au deţinut şi comercializat, în mod repetat, cantităţi de droguri de risc şi mare risc şi substanţe psihoactive (canabis, cristal, ecstasy şi 2MMC), către consumatori, inclusiv minori, de pe raza judeţului Bihor", se arată comunicatul DIICOT.

Ca să adune probe la dosar, anchetatorii au făcut percheziții la domiciliile suspecților. Acolo au găsit diferite cantităţi de substanţe interzise, mai multe telefoane mobile, dar și importante sume de bani.

Sursa foto: DIICOT
Sursa foto: DIICOT

În urma audierilor, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Marţi au fost prezentaţi la Tribunalul Bihor, unde judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri