Mama președintelui federației spaniole de fotbal, aflată de două zile în greva foamei, a fost transportată la spital

Data publicării:
Luis Rubiales
Luis Rubiales a iscat o mare controversă după ce a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, după finala CM. Foto: Profimedia Images

Mama preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, aflată de două zile în greva foamei în sprijinul fiului său, a fost transportată miercuri la un spital local, ea simţindu-se obosită şi stresată, a anunţat preotul local, potrivit Reuters.

Angeles Bejar se încuiase într-o biserică din Motril, oraşul său natal din sudul Spaniei, pentru a protesta faţă de modul în care a fost tratat fiul său în scandalul provocat de sărutul de la finala Cupei Mondiale la fotbal feminin. FIFA l-a suspendat sâmbătă pe Rubiales.

Femeia a fost dusă miercuri seara la spitalul Santa Ana din Motril, a declarat presei preotul, care s-a identificat ca fiind părintele Antonio, fără a oferi detalii. Spitalul Santa Ana nu a dorit să confirme dacă Bejar a fost internată.

Luis Rubiales a fost suspendat de la „toate activitățile legate de fotbal la nivel național și internațional” pe o perioadă inițială de 90 de zile, decizie a Comitetului Disciplinar FIFA.

Incidentul a dus la refuzul echipei feminine a Spaniei de a mai juca meciuri până la schimbarea conducerii federaţiei. Jucătoarele au făcut o declarație comună după ce Rubiales a refuzat să demisioneze, acuzând „feminism fals” şi un „asasinat social” al său.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri