Cîrstoiu spune că a avut o discuție lungă cu nașul său, Traian Băsescu, despre candidatură: „Mi-a zis să nu fac asta. Nu l-am ascultat”

Data actualizării: Data publicării:
george cirstoiu
Medicul Cătălin Cîrstoiu. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Medicul Cătălin Cîrstoiu, prezentat miercuri candidat al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, a declarat că a avut o discuţie lungă cu naşul său, Traian Băsescu, despre candidatură, şi acesta „i-a explicat de ce nu e bine să facă treaba asta”, dându-i argumente strict personale, umane, lucru pe care l-a făcut şi tatăl său. „Nu am ascultat, aşa sunt eu”, a spus Cîrstoiu, adăugând că importante sunt argumentele nu care ţin de el, ci cele care ţin de ceea ce crede, transmite News.ro.

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă a vorbit cu naşul său de cununie, Traian Băsescu, înainte de a decide să candideze la Primăria Capitalei.

„Foarte bună întrebarea, îmi place că mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu, dar nu mă întrebaţi, dacă e să vă referiţi la rude, de străbunicul din partea mamei şi la străbunica din partea tatălui. Unul a întemeiat parte din folclorul autentic românesc scris, vocea este pe banda filmului Baltagul, iar celălalt este Ion Mihalache”, a răspuns Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu a adăugat că a avut o discuție lungă cu Traian Băsescu despre candidatura sa.

„Am avut o discuţie cu domnia sa, o discuţie lungă, în care domnia sa (..) mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta. (..) dându-mi nişte argumente strict personale, strict umane. Lucru pe care, cinstit, l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat, aşa sunt eu, nu am ascultat niciodată. Şi cred eu, mai importante sunt argumentele nu care ţin de mine, ci cele care ţin de ceea ce cred. Şi dacă am făcut treaba asta, nu am făcut-o pentru un avantaj personal”, a mai spus medicul.

„Întrebaţi-l pe domnul Băsescu, la un moment dat, ce părere are şi dacă mă votează”, a mai afirmat Cîrstoiu.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri