Dragnea, condamnat pentru sancționarea lui Șerban Nicolae

Data actualizării: Data publicării:
Dragnea_CEX_PSD_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Înainte chiar ca Liviu Dragnea să anunțe public sancțiunile aplicate senatorului Șerban Nicolae pentru prestația avută în dezbaterile pe proiectul legii grațierii, criticile au început să curgă la adresa șefului PSD. „Execuție”, „decapitări”, „debutul unui act suicidal” au fost doar câteva din aprecierile unor politicieni și jurnaliști care vorbesc des despre „victimele” procurorilor și abuzurile magistraților, unii dintre ei având propriile probleme de dosare penale.

* „Șerban Nicolae (...) Ceea ce i-a făcut astăzi Liviu Dragnea mi se pare inadmisibil. Să fie pedepsit politic pentru că a îndrăznit să-și exercite atribuțiile de parlamentar seamănă mult cu «dictatura democratică». A propune amendamente la un proiect de lege transmis de Guvern în Parlament spre dezbatere este absolut normal și constituțional. Dacă republica lui Dragnea nu mai are nevoie de Parlament, să-l desființeze! Și-așa costă prea mult, e prea numeros și prea lipsit de încredere. Să rămână doar Guvernul care să facă legi, în care Dragnea să-și numească pe cine vrea și să demită când vrea pe cine vrea” - Narcisa Iorga, fost membru CNA și fost director de comunicare al PDL, trimisă în judecată în dosarul Giga TV.

Citește și ”Dragnea a schimbat tabăra”

* „Episodul Șerban Nicolae marchează un moment de ruptură în fulminanta carieră politică a lui Liviu Dragnea. (...) Și poate fi perceput drept o prăbușire politică. (...) Lovind în Șerban Nicolae, Liviu Dragnea lovește în propriul partid, îl vulnerabilizează și, în final, se vulnerabilizează pe sine. Este debutul unui act suicidal sub aspect politic” - Sorin Roșca Stănescu, fost senator PNL, condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol.

* „Șerban Nicolae, executat în ședința liderilor PSD” și „De ce l-a sacrificat Dragnea pe Șerban Nicolae”, a titrat Antena 3 pe subiectul ședinței Comitetului Executiv al PSD. Anterior, pe site-ul televiziunii familiei Vioculescu se vorbea despre „cutremur în PSD” și despre „decapitări” în partidul condus de Liviu Dragnea, iar în emisiunile postului s-a vorbit despre „un sepuku politic al lui Liviu Dragnea”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri