Video Edilul Brașovului îl mută pe viceprimar cu biroul în cimitir, printre morminte

Data publicării:
cimitir
Viceprimarul Brașovului a fost informat că va fi mutat cu biroul în Cimitirul Municipal. Foto: Profimedia Images

Circ politic la Brașov, protagoniști fiind primarul USR Allen Coliban și viceprimarul liberal Sebastian Rusu, care a fost informat că va fi mutat cu biroul în Cimitirul Municipal, printre morminte. De asemenea, edilul brașovean i-ar fi retras viceprimarului și toate atribuțiile, în afară de gestionarea cimitirului.

Maria Colciar, jurnalist Digi24: Conflictul dintre cei doi a apărut imediat după alegeri, îns a luat amploare și a culminat în urma ședinței de Consiliu de pe data de 31 octombrie, în care edilul orașului ar fi cerut demiterea viceprimarului.

Printr-o înștiințare electronică, acesta i-a transmis că biroul lui din Primăria Brașov va fi mutat într-o clădire aflată în cimitir.

Viceprimarul a declarat că nu are o problemă cu această schimbare, dar vrea să știe dacă mutarea biroului său este o umilire sau o jignire adusă la adresa lui.

În acest moment, viceprimarul spune că așteaptă o decizie de la edil pentru a ști ce are de făcut pe mai departe, pentru că multe dintre atribuțiile sale ar fi fost retrase, iar acum ar fi responsabil doar de administrarea locurilor de veci din cimitir. De alte atribuții va fi responsabil doar dacă primarul lipsește.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri