Grupul Digi a primit încă o recunoaștere pentru campania "Avem același sânge"

Data publicării:
carla tanasie primeste un premiu pentru campania digi avem acelasi sange

Grupul Digi a primit încă o recunoaștere pentru campania "Avem același sânge". De această dată în cadrul Galei Romanian CSR Awards, Gala Companiilor sustenabile. Iar toate aceste recunoașteri vin datorită gestului de umanitate al celor peste 4.500 de români care s-au alăturat proiectului nostru și cărora le mulțumim. 

Carla Tănasie: "Mulțumesc pentru premiu. Mă bucur pentru că există astfel de evenimente în România, pentru că binele care există și pe care cei de aici îl faceți și binele care este făcut în această țară de fiecare persoană trebuie din când în când încurajat și apreciat pentru că de multe ori cred că mulți dintre voi ați avut tendința să renunțați pentru că ați văzut că lucrurile nu se mișcă cum vă doriți, dar ne încurajați și îi incurajați pe toți."

Campania "Avem același sânge" continuă și în acest an în parteneriat cu companiile private. Sistemul de transfuzie este considerat de importanță strategică națională și are nevoie de o reformă.

Carla Tănasie: "Ne dorim ca reforma în sistem să fie cu adevărat, nu am pornit campania cu gândul că vom lua premii, dar ne bucurăm pentru ele și sperăm ca la sfârșitul anului să vorbim de faptul că această reformă a fost făcută,  o reformă cerută de Comisia Europeană de 20 de ani."

Centrele de transfuzie din România se confruntă cu probleme de la infrastructură și aparatură învechită, la lipsa de personal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri