Digi24 și digi24.ro, lideri de audiență și trafic în ziua funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Data actualizării: Data publicării:
Slujba religioasă la Westminster Abbey
Slujba religioasă la Westminster Abbey. FOTO: Profimedia Images

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au reprezentant momentul culminant al unor zile în care s-a scris istorie. Întreaga planetă a fost cu ochii pe ceremoniile de la Londra, iar publicul din România n-a făcut excepție. Și, ca de fiecare dată la evenimentele importante, Digi24 este cea mai de încredere și cea mai urmărită televiziune de știri. Și pentru asta, vă mulțumim.

Digi24 a fost cel mai urmărit post de știri în ziua funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a. Cu un rating de 0,80% pe publicul comercial și o cotă de piață de 6,1, postul nostru de televiziune s-a detașat față de principalul competitor, Antena3, cu o audiență aproape dublă.

Rezultatele bune au plasat Digi24 pe locul 4 la nivelul tuturor televiziunilor, postul nostru fiind devansat doar de televiziunile generaliste ProTv, Antena 1 și Kanal D.

Iar în intervalul 18:15 – 18:30, Digi24 a fost cea mai urmărită televiziune din România și a devansat ProTv și Antena 1, cu un rating de 2,29% și o cotă de piață de 13,8.

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 18:50, când aproape o jumătate de milion de români urmăreau momentul înălțător de la Castelul Windsor la Digi24.

Istoria pe care am trăit-o cu toții, ieri, a plasat site-ul Digi24 tot pe primul loc. A fost cea mai urmărită platformă online din România, cu aproape 1,4 milioane de vizite și peste 950 de mii de vizitatori unici. Pe parcursul întregii zile, am numărat nu mai puțin de 3,5 milioane de afișări. Vă mulțumim!

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri