VIDEO | În Thailanda, după naștere bebeluşii primesc viziere împotriva COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
bebelusi viziera thailanda

Nou-născuţii din Thailanda primesc viziere de protecţie împotriva COVID-19, arată platforma news.sky.com, citată de Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile publicate de spitalul Pararam 9 din Bangkok arată bebeluşii cu feţele protejate de viziere transparente.

Thailanda numără peste 2.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Nou-născuţii din Thailanda primesc viziere pentru a fi protejaţi împotriva infectării cu noul coronavirus. Imaginile publicate online provin de la spitalul Pararam 9 din Bangkok şi îi arată pe bebeluşi cu feţele protejate de viziere transparente. Thailanda numără peste 2.473 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Nu mai puţin de 53 dintre aceste cazuri fiind descoperite vineri.

Şi alte instituţii medicale din regiunea Samut Prakan, din Thailanda au apelat la aceeaşi soluţie pentru a-i păstra în siguranţă pe bebeluşi. ”Am adoptat măsuri suplimentare de protecţie pentru cei mici şi prietenii lor, aşa că avem viziere pentru nou-născuţi. E atât de drăguţ!”, scriu reprezentanţii Spitalului Paolo pe Facebook.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri