Momentul emoționant în care doi frați se regăsesc după naufragiul din sudul Greciei. Plâng și se îmbrățișează printre porți

Data actualizării: Data publicării:
Momentul emoționant în care doi frați se regăsesc după naufragiul din sudul Greciei
Momentul emoționant în care doi frați se regăsesc după naufragiul din sudul Greciei. FOTO: Captură BBC

Mohammed, un băiat de 18 ani care a supraviețuit naufragiului din Marea Mediterană, în sudul Greciei, s-a întâlnit cu fratele lui care a venit la Kalamata ca să afle vești despre el. Cei doi s-au îmbrățișat plângând, printre barele porților care împrejmuiesc zona portului unde au fost aduși cei care au scăpat cu viață din această tragedie. 

Momentul întâlnirii dintre Mohammad, de 18 ani, și fratele lui, Fadi, a fost surprins în imagini emoționante, făcute publice de BBC.

Fadi a călătorit din Țările de Jos până la Kalamata.

Și-a găsit fratele și l-a îmbrățișat printre barele porților portului din Kalamata, unde supraviețuitorii naufragiului mortal sunt ținuți și îngrijiți într-o hală.

Fadi a dat o scurtă declarație reporterilor și printre lacrimi a povestit că fratele lui era de doi ani în Libia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dintre cei 700 de bărbați, femei și copii care s-ar fi aflat în ambarcațiunea care a părăsit Libia săptămâna trecută, doar 104 au fost găsiți în viață.

Au fost găsiți 78 de morți, dintre care 77 erau bărbați, scrie The Guardian. Sirieni, pakistanezi, afgani și egipteni, supraviețuitorii sunt acum singurii care pot spune ce s-a întâmplat cu nava și să dea detalii despre căpitanul ambarcațiunii, traficant de migranți. Momentan, aproape toți supraviețuitorii sunt epuizați și în stare de șoc după această tragedie.

Operațiunile de căutare a posibililor supraviețuitori continuă, dar șansele de a găsi persoane în viață se reduc considerabil.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri