POLITICO: Ce le rezervă astrele în 2024 unora dintre liderii lumii

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump at the 3rd week of his NYS civil fraud case
Foto: Donald Trump / Sursa foto: Profimedia Images

Lumea a devenit atât de nesigură şi de destabilizată în acest moment, încât ai putea la fel de bine să ceri stelelor predicţii despre ce s-ar putea întâmpla în 2024, scrie POLITICO. Aşa că tocmai asta am făcut - ne-am consultat cu astrele pentru a afla ce îi aşteaptă anul viitor pe principalii lideri mondiali, pe dictatorii şi pe unele dintre cele mai cunoscute nume europene, arată prestigioasa publicaţie de la Bruxelles, potrivit News.ro. 

Demersul - oarecum neobişnuit pentru o publicaţie respectabilă - este tratat ca atare: cu umor. „Daţi-vă la o parte, domnilor specialişti în politică! Ne-am folosit de astrologie pentru a cartografia următorul an al relaţiilor internaţionale. Politologi tocilari, gânditori pompoşi şi academicieni pretenţioş, afară! Astrologi, Intraţi!” - îşi începe POLITICO articolul. 

„Pasionaţii de astrologie să se bucure! Aceste previziuni nu au fost făcute din senin, ci se bazează pe mişcările reale ale planetelor şi pe eclipsele viitoare şi pe modul în care acestea ar putea influenţa semnele zodiacale ale celor mai importante personalităţi ale lumii”, precizează POLITICO.

Capricorn: Kim Jong Un 

Un Pluto stabil la început de an te va ajuta să obţii o perspectivă asupra vieţii tale pentru a face unele schimbări foarte necesare, în special în cercul tău social. În ultima vreme ai favorizat unele alianţe periculoase, care ţi-au influenţat negativ reputaţia şi te-au condus pe un drum periculos. Să renunţi la ele nu va fi uşor: eşti, până la urmă, un Capricorn, un semn cunoscut pentru încăpăţânarea sa şi potrivnic compromisurilor. Dar făcând acest lucru, vei avea o viaţă personală şi profesională mai stabilă.

În a doua jumătate a anului, s-ar putea să te simţiţi înclinat să îţi asumi unele riscuri inutile şi să faci alegeri profesionale îndrăzneţe. Dar nu este momentul să fii imprevizibil, deoarece pariurile riscă să se întoarcă împotriva ta şi să îţi aducă probleme la locul de muncă. Păstrează-ţi capul pe umeri şi abţine-te de la orice lucru care te-ar putea pune în pericol pe tine sau pe alţii.

Vărsător: Volodimir Zelenski 

Planeta care te guvernează, Uranus, îţi influenţează spiritul inovator în prima jumătate a anului, aşa că profită din plin de acest lucru, fii un jucător şi mizează pe mentalitatea antreprenorială.

Ai în faţă o serie de succese profesionale mult aşteptate, posibile prin muncă şi disciplină. Dar progresul are nevoie de timp, aşa că nu te simţi frustrat dacă lucrurile se mişcă într-un ritm mai lent decât cel aşteptat. Foloseşte această perioadă pentru a-ţi exersa răbdarea şi pentru a promova prieteniile.

După o primă jumătate de an încărcată şi plină de evenimente, un Uranus retrograd în ultimul trimestru al anului 2024 va zdruncina lucrurile acasă şi la serviciu, aducând ceva haos, dar deschizând şi uşa unei călătorii introspective care va dura câteva săptămâni.

Regăsirea de sine va duce la linişte sufletească şi te va aduce mai aproape de familie, dar va provoca inevitabil derive în relaţiile cu unele cunoştinţe. Acceptaţi această schimbare şi renunţaţi la persoanele care vă deprimă.

Gemeni: Donald Trump 

Viaţa ta profesională va fi plină de surprize în 2024, cu o mulţime de suişuri şi coborâşuri şi noi oportunităţi profesionale interesante pentru tine.

Dar aveţi grijă ce vă doriţi: acel „job de vis” pe care l-aţi avut în vizor ar putea arăta grozav pe hârtie, dar vine cu o porţie de responsabilităţi şi cu mai mult stres decât poţi face faţă în acest moment al vieţii tale. Meditaţi cu atenţie la alegerile dvs. şi nu uitaţi să acordaţi prioritate sănătăţii dvs. mintale.

În ceea ce priveşte afacerile, unele idei noi şi interesante vor aduce rezultate profitabile, aşa că nu-ţi fie teamă să dai frâu liber imaginaţiei şi să-ţi pui în valoare geniul. Dar ai grijă la orice riscuri şi scurtături inutile - acestea ar putea duce la probleme pe termen lung.

Fiind un semn de aer, sunteţi în mod natural fermecător şi persuasiv, aşa că strângerea unei mulţimi de susţinători nu va fi o problemă. În acest an, previzionăm o alianţă înfloritoare cu semnele de pământ, cum ar fi Capricornul. Dar aveţi grijă la falsele prietenii!

Fecioară: Keir Starmer

2023 a fost un an pe cinste pentru tine, oferindu-ţi o serie de succese profesionale şi lansându-te pe culmile popularităţii tale. În 2024, o parte din acest avânt continuă, deoarece reputaţia ta depăşeşte unele lovituri minore şi reţeaua ta continuă să te susţină.

Dar lucrurile încetinesc spre aprilie, când un adversar neaşteptat creează câteva cutremure la locul de muncă, forţându-te să îţi reconsideri strategia şi să creezi alianţe improbabile. Dar nu totul este pierdut: Influenţa pământeană a semnului tău - logica robustă şi disciplina - te va ajuta să întorci lucrurile, chiar dacă nu va fi un parcurs uşor.

Aveţi grijă la ciclurile retrograde ale lui Mercur, care vă vor zdruncina încrederea şi vor aduce haos în viaţa profesională. Provocările persistente spre toamnă vor crea conflicte cu colegii de muncă, inclusiv cu unii dintre cei mai apropiaţi. Fii deschis la comunicarea sentimentelor tale şi la negocieri, altfel nu-i vei recâştiga!

Balanță: Ursula von der Leyen 

După un 2023 interesant, dar imprevizibil, 2024 va aduce o oarecare stabilitate şi un calm foarte necesar în viaţa ta profesională.

Ca Balanţă, una dintre cele mai puternice trăsături ale tale este agreabilitatea, dar influenţa ambiţiosului Saturn te va ajuta să te concentrezi asupra propriilor obiective şi să te pui pe primul loc în acest an. Acest lucru va crea, de asemenea, şansa perfectă de a dezvolta obiceiuri profesionale mai eficiente, care îţi vor îmbunătăţi viaţa profesională şi te vor ajuta să ieşi în evidenţă pentru orice oportunitate viitoare.

În ciuda perspectivei senine pentru o mare parte a anului, eclipsa de Soare din octombrie va aduce ceva imprevizibilitate în viaţa dvs, aşa că fiţi atenţi la orice schimbare bruscă sau la oportunităţi prea bune pentru a fi adevărate.

Evaluează cu atenţie fiecare alegere şi evită să faci schimbări mari în viaţă în această perioadă.

Rac: Angela Merkel

Anul 2024 îţi rezervă ceva important.

În cursul primăverii, o varietate de noi oportunităţi profesionale îşi vor găsi drumul către tine, oferindu-ţi şansa de a te reinventa. Acesta este momentul să fii îndrăzneţ, mai ales sub privirea atentă a lui Saturn. Explorează noi hobby-uri, învaţă noi abilităţi şi - cel mai important - întâlneşte oameni noi.

Asigură-te că te pui în valoare şi că nu sari peste evenimentele sociale, care îţi vor oferi ocazia de a-ţi dezvolta reţeaua şi de a-ţi îmbunătăţi reputaţia. 2024 nu este anul în care să încetineşti ritmul, aşa că provoacă-te şi îmbrăţişează schimbarea!

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri