Foto Un șofer și-a abandonat duba pe un drum județean din Vrancea, blocând utilajele de deszăpezire și o ambulanță

Data publicării:
drum blocat vrancea
Foto: Captură Facebook/Consiliul Județean Vrancea

Drumul judeţean spre Suraia a fost blocat, luni, mai bine de o oră după ce un şofer a abandonat maşina de marfă pe şosea, fapt care a împiedicat utilajele să intervină pentru deszăpezirea carosabilului, a informat Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea, într-o postare pe Facebook. Printre autovehiculele blocate pe DN 204D din cauza acestei situaţii s-a numărat şi o ambulanţă.

„Utilajele care acţionează pe drumul judeţean 204D tronsonul Focşani- Suraia sunt blocate în a interveni eficient din cauza unui şofer care a blocat un sens de mers, abandonându-şi pur şi simplu maşina de marfă. La faţa locului s-au creat ambuteiaje şi s-a blocat parţial circulaţia, în condiţiile date. Din cauza faptului că utilajele nu au putut acţiona normal s-au creat dune de zăpadă care au blocat inclusiv o ambulanţă. În judeţul Vrancea se circulă în condiţii de iarnă, nu există niciun drum închis, iar utilajele acţionează pe reţeaua drumurilor aflate în administrarea CJ, respectiv 34 de DJ-uri, însumând 729 kilometri”, a transmis CJ Vrancea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit reprezentanţilor administraţiei judeţene, traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Printre autovehiculele blocate pe DN 204D din cauza acestei situaţii s-a numărat şi o ambulanţă. Pentru a scurta timpii de intervenţie, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a trimis o altă ambulanţă pe o rută ocolitoare, care a preluat pacientul şi l-a transportat la spital în condiţii de siguranţă.

Pe drumurile din judeţ se circulă în acest moment în condiţii de iarnă. Începând cu ora 11,00, DN 23B a fost închis traficului din cauza viscolului. Până la acest moment s-a intervenit pe toate drumurile naţionale din judeţ cu peste 200 tone de sare.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri